18 mei 2017 < Nieuwsoverzicht

Gezellig overnachten: hotels in de buurt


Dat u in de buurt kan overnachten in talrijke charmante bed and breakfasts kon u hier alvast lezen. Valt u echter niet voor de charme van een B&B of bent u met een grote groep? Speciaal voor u zetten we enkele leuke hotels in de kijker!

Hotel Stayen (Sint-Truiden)

Klaar voor een unieke ervaring? Gelegen in de hoek van het stadion van STVV mag u zich verwachten aan comfortabele luxe en… zicht op het voetbalveld! Hotel Stayen is een prachtig driesterrenhotel, gekenmerkt door een tijdloos design in combinatie met een modern comfort. Uitgebreid ontbijten, heerlijk lunchen of ’s avonds gezellig klinken in de bar? Laat u verwonderen door dit charmante hotel en al zijn accommodaties.

The Lodge (Diest)

Sfeervol overnachten in het hartje van Diest? Ontdek The Lodge. Een driesterrenhotel in een prachtig gerestaureerd 16de-eeuws gebouw. Dompel u onder in de authentieke sfeer die er heerst. Maak uw keuze uit 6 sfeervolle kamers of 2 luxe suites, allen authentiek ingericht. Maar uiteraard wel uitgerust met hedendaagse luxe.

Belrom Hotel (Sint-Truiden)

Tot rust komen in een landelijk gebied? Belrom Hotel is net wat u zoekt! Brei een exclusief vervolg aan uw feestnacht met charmante kamers die een authentieke sfeer uitademen. Heerlijk aperitieven in de bar of uitgebreid dineren in het restaurant? Laat u gerust verwennen!

Op maat van uw gasten?

Op zoek naar een adresje waar uw gasten kunnen overnachten? Vraag er gerust naar als we uw feest of event bespreken!

© KASTEEL VAN HOEN 2020