Info


De perfecte

Locatie


Omgeven door weilanden en gelegen in de fruitstreek. Landschappen zover het oog reikt. Te midden van het groen van Geetbets ligt een verborgen parel, klaar om door u ontdekt te worden.

Het wandelpad leidt u langs de prachtige voortuin naar de ingang. Daar zwaait de poort van het privé feestdomein voor u open. Welkom in het Kasteel van Hoen!

Zo massief als de muren zijn, zo exclusief is dit historisch erkend bouwwerk uit de 17de eeuw. Een absolute toplocatie voor uw feest. Een feestzalencomplex zonder gelijke.

Wandel langs de binnenkoer uw eigen wereld binnen. Reis terug in de tijd naar een plek ver weg van de drukte van de dag.

Laat u overrompelen door de absolute rust die dit machtige gebouw uitstraalt. Kuier rond in de prachtige gerestaureerde tiendschuur. Ontdek de charme van de nieuw aangebouwde feestzaal die baadt in het licht.

En beeld u eens in: dit alles kan één dag lang helemaal van u zijn voor uw event of feest.

Sluit uw ogen en laat de film van uw perfecte huwelijk, familie- of bedrijfsfeest in uw hoofd afspelen.

Ziet u het voor u? Wel, zo zal het ook zijn. Neem vandaag nog contact met ons op en wij bedienen u op uw wenken. Want het perfecte moment verdient de perfecte locatie.

info

Praktisch


Het Kasteel Van Hoen omvat een uitgestrekt domein met voortuin, ruime parking, poortgebouw, groot binnenplein, en twee zalen: de grote gerestaureerde tiendschuur en de kleinere nieuwe orangerie.

Dat plein en de twee zalen maken verschillende scenario’s mogelijk. Samen stippelen we de beste aanpak uit voor uw feest.

En u kan gerust zijn: zelfs de weergoden kunnen uw dag niet verpesten. Want bij slecht weer is de orangerie het perfecte plan B als ontvangstruimte, plaats om te aperitieven of speelparadijs voor de kinderen.

Het Kasteel van Hoen kan tot 600 mensen aan. Voor een zittend diner in de tiendschuur is de maximumcapaciteit 350. Maar met hoeveel of hoe weinig u ook bent – wij zorgen voor de perfecte inrichting en tafelschikking.

De lekkerste

Catering


Uw feest verdient niet alleen een toplocatie, maar ook een catering van de bovenste plank. Van de tafelschikking tot het barpersoneel: alles moet perfect zijn.

Daarom werken wij exclusief samen met drie vaste partners voor onze catering. Zij kennen onze manier van werken en locatie door en door. En wij weten dat zij topkwaliteit afleveren.

Of u nu een chique barbecue wilt voor uw personeelsfeest, een walking dinner voor uw event of een zevengangenmenu voor uw huwelijk: alles kan voor de catering.

Wij overlopen samen met u uw verlanglijstje. Weet u al wat u wilt? Dan helpen wij u dat lijstje te verfijnen. Ligt alles nog open? Dan verrassen wij u met enkele creatieve suggesties. Daarna volgen er drie offertes – van elke cateringpartner één.

U hoeft alleen nog maar te kiezen: bij welke partij voelt u zich het beste? Vanaf dan wordt alles voor u geregeld. Van het indekken van de tafels tot het laatste getapte pintje. Zodat u volop kan genieten van uw perfecte dag.

Het juiste

Materiaal


Wat had u in gedachten voor de praktische kant van uw feest? Vertel het ons en wij regelen het voor u.

  • Meubilair: hier voorzien wij een basispakket. Dat pakket bestaat uit ronde dinertafels, een ovale eretafel, hoge receptietafels en stoelen. Wilt u extra’s? Wij brengen u in contact met de juiste verhuurfirma.
  • Bloemen en kaarsen: onze vaste huisbloemist maakt de locatie af met de bloemen waar u van houdt. En de absolute kers op de taart? Theelichtjes in de nissen van het dakgebinte. Magisch!
  • Licht en geluid: wij werken met een vaste installatie, welke u huurt voor een vaste prijs. Als u dat wilt, regelen we zelfs een DJ. Hiervoor kan u terecht bij trouwdj.be.
info

Prijs


De prijzen die hieronder worden vermeld zijn inclusief water, gas, elektriciteit en gebruik van het meubilair.

  • Vrijdag: 2500 euro (excl. BTW)
  • Zaterdag: 3000 euro (excl. BTW)
  • Zondag en maandag tot en met donderdag: prijs in overleg

Prachtige

Fotografie


Organiseert u binnenkort een familie- of bedrijfsfeest? Of misschien zit de mooiste dag van uw leven er wel aan te komen? Dankzij professionele fotografie kan u nog lang nagenieten van deze speciale dag.

Net daarom werken we samen met fotografe Silke Baens van Imperish. Zij legt de mooiste momenten voor u vast: echte emoties, pure romantiek en zoveel meer.

Van huwelijk tot feest; starten doen we met een vrijblijvend gesprek waarin we graag alles te weten komen over uw speciale dag. Wat zijn uw wensen? Of hebt u specifieke vragen? Wij zorgen er vervolgens voor dat het klikt. En u de memorabele momenten nog lang kan koesteren.

fotografie-logo

  • sfeer12
  • img_4
© KASTEEL VAN HOEN 2021